DESPRE NOI

ABA Masters își asumă o misiune esențială în România: aceea de a crea repere profesioniste în analiza aplicată a comportamentului, prin formarea specialiștilor în domeniu și creșterea calității terapiei pentru copiii cu tulburări de dezvoltare.

Specialiștii ABA Masters au peste 15 ani de practică și formare în tehnici de analiză comportamentală aplicată. Experiența pe care o acumulăm încontinuu ne ajută să înțelegem și să transmitem către cursanți cele mai noi și eficiente modalități de intervenție comportamentală, validate științific și generatoare de progres în dezvoltarea copiilor cu tulburări de dezvoltare. Prin aplicarea lor se obțin rezultate mai bune și mai rapide, care le cresc șansele de a se integra social și de a duce o viață armonioasă.

ABA – analiza comportamentală aplicată – cuprinde tehnici și proceduri de terapie care se adresează oricărui tip de dificultate comportamentală sau întârziere de dezvoltare, dar se aplică cu maximă eficiență în programele de recuperare ale copiilor cu tulburări de spectru autist. Specialiștii, psihologii, părinții, cadrele didactice interesate de acest domeniu și persoanele care lucrează cu copii vor găsi la ABA Masters cursuri care îi ajută să obțină cele mai bune rezultate în programele de terapie și în activitatea lor de zi cu zi.

Certificări

Anca Dumitrescu
Claudia Matei
Raluca Anghel
Iulia Bucur
Laura Ciobanu