Pregatire:

Psiholog, BCaBA

Telefon:

0751 285 910

Claudia Matei

Claudia este psiholog și analist comportamental acreditat internațional (BCABA), specialist și trainer în programe de formare și cursuri de specialitate, consultant în dezvoltarea proiectelor și programelor pentru copii din cadrul celor două centre de terapie din București.

După primii ani de practică în programe de tip home-based, odată cu identificarea unei nevoi în continuă creștere de informații, materiale de specialitate și servicii de terapie profesioniste, a decis să construiască unul dintre cele mai importante proiecte pentru copiii cu TSA, cunoscut azi ca organizația Autism VOICE, care să acopere aceste nevoi din domeniul analizei comportamentale din România, împreună cu Anca Dumitrescu și Oliviana Giura.

Autism Voice, în cadrul căreia a dedicat cea mai mare parte de resurse și timp, a devenit organizația cu cei mai mulți specialiști acreditați în analiză comportamentală din România și cu cel mai mare impact la nivelul programelor terapeutice dedicate copiilor cu TSA și tulburări de dezvoltare.

Toată experiența din cei peste 13 ani de implicare în programe educaționale și predare (programe ABA, coordonarea echipelor de terapie și a proiectelor, integrare școlară și campanii sociale) este astăzi transferată în cadrul unui nou proiect – ABA Masters – în care fiecare specialist sau student va putea înțelege conceptele analizei comportamentale și va dezvolta abilități care să-l ajute în practică.

”Practic, academic, profesionist, relaxant și prietenos, acesta este modul în care doresc ca mediul de învățare din ABA Masters să poată fi descris de către fiecare dintre voi!”