Metode de plata

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Platile se fac in contul CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE – MATEI CLAUDIA, RO89BACX0000002390797000 deschis la UniCredit Bank, CIF 34323600, cu sediul in Aleea Arinii Dornei nr. 6, bl. I3, sc. A, ap. 10, sector 6, Bucuresti.

*Firma este neplatitoare de TVA.

Transfer bancar direct – Transfer bancar

Fă plata direct în contul nostru bancar. Te rog folosește #ID-ul înscrierii tale și numele cursului la care te-ai înscris ca referință de plată. Înscrierea va fi finalizată când fondurile vor intra în contul nostru.

Datele pentru transferul bancar sunt:

CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE – MATEI CLAUDIA

Cont: RO89BACX0000002390797000

Banca: UniCredit Bank

CIF: 34323600

Adresa sediu: Aleea Arinii Dornei nr. 6, bl. I3, sc. A, ap. 10, sector 6, Bucuresti