Iulia Bucur

Pregatire:

Psiholog, BCBA

Telefon:

0751 285 910

Iulia Bucur

Iulia este psiholog și analist comportamental acreditat international (BCBA), cu o experiență de 5 ani în lucrul cu copiii cu tulburări de neurodezvoltare și nu numai. A absolvit Facultatea de Psihologie din București, Specializarea Psihopedagogie Specială și a urmat cursurile programului de master Tehnici Cognitiv-Comportamentale din cadrul Universității Titu Maiorescu, București.

Acreditarea ca BCBA a obținut-o în urma formării realizate în cadrul University of North Texas, U.S.A. În cadrul centrelor Autism Voice, Iulia este responsabilă atât de implementarea directă a programelor de terapie comportamentală, cât și de coordonarea programelor de intervenție.

“Implicarea în proiectele ABA Masters reprezintă pentru mine oportunitatea de a mă alătura unei echipe de specialiști a căror dorință comună este nu numai aceea de a dezvolta domeniul anlizei aplicate a comportamentului în România, ci și de a aduce în atenția tuturor potențialul și puterea acestui domeniu atât asupra persoanelor aflate în dificultate, cât și asupra societății în general.

Ca specialist, am bucuria enormă de a fi descoperit în ABA acea îmbinare echilibrată între tehnici și principii validate și demonstrate științific și intrumentele necesare pentru a le putea oferi celor cu care lucrez vieți independente și fericite.”