Pregatire:

Psiholog, consultant ABA

Telefon:

0751 285 910

Laura Ciobanu

Laura se alătură echipei ABA Masters cu o experiență de peste 7 ani în implementarea programelor de intervenție timpurie la copiii cu TSA. Este un specialist cu dublă formare, atât ca psiholog clinician, dar și ca analist comportamental.

A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București și a urmat cursurile Masterului de Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman din cadrul Universității Babes-Bolyai, Cluj. Specializarea în analiză comportamentală a obținut-o prin programul de formare în cadrul Univesității din North Texas.

Laura este consultant ABA, manager al programelor de terapie din cadrul centrelor Autism Voice și trainer în cadrul cursurilor destinate părinților.

”Prin ABA Masters doresc să ofer o perspectivă corectă și profesionistă asupra analizei comportamentale. Este un domeniu frumos și amplu, iar beneficiile pe care le oferă intervențiile de recuperare trebuie să ajungă la cât mai mulți copii. Aici, în ABA Masters, putem crea împreună cele mai eficiente programe, pornind de la o formare eficientă, învățând cele mai bune tehnici și abordări”