Pregatire:

Psiholog, terapeut ABA

Telefon:

0751 285 910

Raluca Anghel

Peste 7 ani de experiență în lucrul direct cu copiii diagnosticați cu TSA, tulburări comportamentale sau de dezvoltare confirmă nu doar pasiunea Ralucăi pentru cei mici, ci și o vastă arie de informații concrete despre intervențiile de specialitate, despre abordările din analiza comportamentală – de la perspectivele NET, DTT, la dezvoltarea segmentului social sau TOM (theory of mind).

Toate aceste informații și abilități sunt împărtășite echipei de terapie din cadrul centrului de terapie al Autism VOICE, în care poziția Ralucăi este aceea de director de programe educaționale.

S-a format în analiză comportamentală și a devenit consultant ABA deoarece o recomandă atât studiile și abilitățile dezvoltate, cât mai ales rezultatele obținute pe parcursul derulării programelor de intervenție.

Raluca este psiholog, cu formare ca analist comportamental în cadrul programului Clemson University – România și două specializări master, atât în Terapii Cognitiv Comportamentale, cât și în Terapia logopedică în procesele de limbaj și comunicare.

”ABA Masters este o experiență academică diferită de restul formărilor clasice. Este locul în care dezbatem, învățăm, eliminăm etichete sociale și evoluăm ca profesioniști, dar în care ne simțim confortabil, ca într-un grup de prieteni pe care îi leagă dorința de a cunoaște mai multe în acest domeniu”.