Pregatire:

Psihoterapeut si Consultant ABA

Telefon:

0751 285 910

Andreea Cosmaciuc

Andreea Cosmaciuc este psihoterapeut și consultant în analiza comportamentală aplicată cu o experiență de 11 ani în terapia copiilor diagnosticați cu tulburări de neurodezvoltare. Promovează analiza aplicată a comportamentului tratând fiecare persoană în modul său individual de exteriorizare, având ca bază în procesul de terapie resursele existente. Realizează evaluările inițiale, alcătuiește planul necesar de intervenție, coordonează implementarea lor, ocupându-se și de training-ul echipei de terapeuți.

Orientarea în psihoterapie cognitiv comportamentală pe care o are a determinat-o să adapteze și să promoveze psihoterapia necesară continuării procesului de analiză comportamentală. Dezvoltă programe psihoterapeutice pentru copii, adolescenți, adulți susținând terapii de grup și individuale.

Fiind formator și practitioner în programare neuro-ligvistică, a organizat grupuri de suport și dezvoltare personală pentru părinți, adolescenți precum și cursuri necesare dedicate părinților și terapeuților.

Toată această experiență și pregătire profesională o recomandă pentru procesul de psihoterapie dedicat adolescenților și adulților cu diferite tulburări clinice sau dificultăți în modul cotidian de funcționare.