Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să înceapă propriul proces de învățare și pentru ca fiecare terapeut să reușească apoi să predea și să dezvolte abilitățile copiilor, echipa Autism Voice ( Raluca Anghel și Iulia Bucur ) a tradus “Manualul de pregătire a instructorilor comportamentali care lucrează cu persoanele cu autism”, scris de Jonathan & Courtney Tarbox.

Aceasta a fost lansată în cadrul Conferința Internațională ABA 2021 / ABA Bucharest International Conference 2021, care a avut loc în perioada 22 – 23 Octombrie 2021. Aici poți urmări înregistrarea live a lansării.

Acesta este un volum ce nu ar trebui să lipsească din colecția oricărui profesionist ce urmează cursuri de pregătire pentru a deveni terapeut ABA/instructor comportamental.

Cartea este una dintre cele patru volume despre autism, publicate de Tarbox, directorul programului masteral ABA din cadrul Universității din California de Sud și director de cercetare la centrul FirstSteps for Kids din California (SUA) și este conexiunea dintre momentul în care ai descoperit motivația de a lucra și cel în care vrei să înțelegi cum să aplici cu eficiență tehnicile ABA pentru a păși într-o specializare cu adevărat utilă pe tărâmul comportamentului uman.

Toate persoanele care vor participa la cursul Tehnici ABA în tulburările de dezvoltare – noiembrie 2021 vor beneficia de 50% discount la achiziționarea cărții “𝗠𝗮𝗻𝘂𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗴𝗮̆𝘁𝗶𝗿𝗲 𝗮 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗰𝘂 𝗮𝘂𝘁𝗶𝘀𝗺” de Jonathan Tarbox & Courtney Tarbox. Detalii despre curs, aici.

Învață mai multe la cursurile ABA Masters!