Știți deja cât de mult punem accent pe formarea continuă a specialiștilor care lucrează cu copiii cu tulburări de dezvoltare.  Din acest motiv, vă anunțăm că specialiștii noștri împreună cu echipa Asociației Autism Voice au lucrat în ultimele luni la traducerea în limba română a cărții pe care fiecare terapeut ar trebui să o aibă în biblioteca sa – “𝗠𝗮𝗻𝘂𝗮𝗹 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗴𝗮̆𝘁𝗶𝗿𝗲 𝗮 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗹𝗶 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗰𝘂 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲 𝗰𝘂 𝗮𝘂𝘁𝗶𝘀𝗺” de Jonathan Tarbox & Courtney Tarbox.

Lansarea cărții va avea loc pe data de 22 octombrie, în cadrul Conferinței Internaționale ABA 2021, unde Anca Dumitrescu alături de autorul cărții, Jonathan Tarbox vor discuta despre subiectele abordate în acest manual și de ce este important ca fiecare terapeut să o citească.

Iar surprizele nu se opresc aici!

✔Oferim 5 cărți gratuite primelor 5 persoane care se înscriu și achită taxa (primul modul sau taxa integrală) pentru cursul Tehnici ABA în tulburările de spectru autist – noiembrie 2021!*
✔În cazul în care nu te vei încadra în primii 5 care își rezervă locul, îți oferim 50% discount la achiziționarea cărții!*
➡️Aici găsești detalii și formularul de înscriere pentru cursul din luna noiembrie: https://bit.ly/3D7QZf6
📘Cartea va fi disponibilă după lansare, respectiv după data de 23 octombrie. Detalii despre cum se va putea comanda cartea vor fi anunțate în curând.
*Persoanele înscrise la curs, atât cei care vor primi cartea gratuit, cât și cei care o vor achiziționa cu reducere, vor achita transportul comenzii.

Învață mai multe la cursurile ABA Masters!