Vă invităm la al doilea eveniment live din seria “Terapia copilului cu autism înseamnă…”. Al doilea eveniment live își propune să abordeze subiectul strângerii de fonduri.

Fundraising-ul este ”știința” de a-i convinge cu succes pe alții că activitatea unei organizații are valoare sau că scopul strângerii de fonduri contează din toate punctele de vedere. Este, de asemenea, ”arta” de a motiva oamenii să facă fapte bune, de a le oferi șansa să contribuie cu timpul, interesul și încrederea lor.
➡ Mai mult, fundraising-ul este un proces analitic, organic, original, creativ și pragmatic.
➡ 20% din procesul de strângere de fonduri se bazează pe 20% din impozitul unei companii, care asigură atât deducere fiscală unei firme, cât și finalitate unei activități caritabile.
➡ Începând cu anul 2022, Codul fiscal se va modifica în beneficiul celor care practică sponsorizări!
💻Așadar, vă invităm la o discuție practică și esențială despre Legea Sponsorizării, alături de Nicoleta Mariana Orlea, director de fundraising Autism Voice în cadrul celui de al 2 lea eveniment live din seria „Terapia copilului cu autism înseamnă…” organizat de ABA Masters.
➡ Evenimentul va avea loc pe pagina de facebook ABA Masters, 13 septembrie, ora 19.00. Click aici pentru detalii.
📘Dacă ai întrebări pentru Nicoleta, le poți lăsa în comentarii la această postare sau în timpul live-ului în căsuța de comentarii.

 

Despre speaker:

Nicoleta este fost jurnalist și specialist marketing, cu 13 ani de experiență profesională în mediul ONG și 6 ani experiență ca practician în fundraising în domeniul sănătății mentale și a servicilor sociale, specializată în Corporate Fundraising.
A fost nominalizată pentru premiile „JCI Ten Outstanding Young Persons‟ (TOYP) 2020 și este autorul cărților „Tot ceea ce strălucește. Povești din viața copiilor cu autism‟ și „Aventurile lui Remy în lumea lui tot ceea ce există‟, produse editoriale unice ale asociației Autism Voice.

Învață mai multe la cursurile ABA Masters!