Începând din luna august vom avea o serie de live-uri pe pagina de facebook ABA Masters,intitulată  “Terapia copilului cu autism înseamnă…” Primul din această serie va fi despre limbaj și logopedie, cu Ana Bogdan, logoped, consultant ABA și trainer ABA Masters.

Majoritatea copiilor cu autism au dificultăți în reproducerea sunetelor sau au dificultăți de comunicare cu cei din jurul lor. Chiar dacă limbajul verbal este dezvoltat într-o oarecare măsură, acesta se dezvoltă de cele mai multe ori  într-o manieră defectuoasă ceea ce face comunicarea activă cu cei din jur să fie dificilă.

Despre etapele de dezvoltare ale limbajului la copii, și nu numai, va vorbi Ana Bogdan, logoped și consultant ABA, în cadrul primului eveniment live din seria “Terapia copilului cu autism înseamnă…”

Evenimentul va avea loc pe pagina de facebook ABA Masters, 30 august, ora 19.00. Detalii aici.

Dacă ai întrebări pentru Ana, le poți lăsa în comentarii la postarea de facebook sau în timpul live-ului în căsuța de comentarii.

 

Despre speaker:

Ana este consultant în analiza aplicată a comportamentului, psiholog clinician, logoped, absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea psihologie și psihopedagogie specială la Universitatea București.

De asemenea, a finalizat și studiile de master psihologie clinică și terapii logopedice, iar în 2015 finalizează acreditarea în analiza aplicată a comportamentului, la University of North Texas (U.S.A.), Departament of Behavior Analysis.

Învață mai multe la cursurile ABA Masters!