Pregatire:

Director de Fundraising & Comunicare Autism Voice, Professional Fellow GLCAP Dep. Stat SUA, certificată in Philanthropic Psychology, The Institute for Sustainable Philanthropy, speaker TEDx

Telefon:

0751 285 910

Nicoleta Mariana Orlea

Sunt specialist și formator în strângere de fonduri, TEDx & Keynote Speaker, în prezent directorul de strângere de fonduri și comunicare pentru Autism Voice. Fost jurnalist de meserie, sunt networker profesionist din 2016, activez de mai bine de 15 ani în sectorul ONG/CSR si sunt certificata  în Philanthropic Psychology, The Institute for Sustainable Philanthropy și Professional Fellow în programul GLCAP al Departamentului de Stat pentru Educație și Cultură al SUA.

Am scris două cărți pentru cauza pe care o susțin, iar în prezent sunt moderatorul singurului podcast ONG din domeniul sănătății mintale și al parentingului „Eu și copilul meu”.

De-a lungul anilor, munca mea a fost recunoscută prin nominalizarea de către JCI drept unul dintre „Zece Tineri Remarcabili din 2020” la categoria „Protecția copilului, pacea și drepturile omului”, primind premiul special pentru rezistență în strângerea de fonduri la „ Oameni pentru Oameni” 2022 Gala și fiind desemnat unul dintre TOP 25 Inovatori Sociali ai anului 2022 de Ashoka România.

Sunt și mama unui băiat autist. Mă dedic să ajut toți copiii cu autism să aibă o viață mai bună și să fie integrați în societate prin terapie ABA specializată și proiecte și programe educaționale foarte bune. Sunt mândra că sunt parte din echipa Autism Voice, ajutând anual peste 440 de copii și tineri cu autism să devină adulți funcționali în România.

Specialități: Public Speaking, Strângere de fonduri, Marketing, Scriere jurnalistică, Scriere creativă, Negociere, Relații publice și Comunicare corporativă, Comunicare cu angajații, Etică, Managementul schimbării, Construirea relațiilor, Managementul și conducerea echipelor și a proiectelor.