Integrarea copiilor ucrainieni refugiați în sistemul de învățământ românesc – Curs gratuit pentru cadre didactice

Integrating Ukrainian Refugee Children into the Romanian Education System Teacher Training Program. 

Autism Voice working together with UNHCR

Vă invităm să luați parte la un nou program gratuit, dezvoltat de Autism Voice și UNHCR. Venim în sprijinul școlilor și grădinițelor care și-au deschis porțile pentru copiii refugiați din Ucraina, oferind soluții eficiente și practice pentru integrarea lor cu succes în sistemul de învățământ românesc.

Dacă sunteți implicat în învățământ acest curs este pentru dumneavoastră și vă va pregăti cu instrumente didactice și psihologice adaptate la nevoile specifice ale acestor copii.

Cursul se va desfășura online, în două zile, pe 5-6 aprilieîncepând cu orele 12 și va aborda tehnici și instrumente pentru managementul comportamental și emoțional al copiilor la clasă, precum și strategii de adaptare la nevoile specifice ale copiilor refugiați din Ucraina.

În plus, veți beneficia și de consiliere online personalizată cu un specialist Autism Voice, pentru a vă ajuta să aplicați cunoștințele dobândite în mod eficient.

Vă încurajăm să vă alăturați eforturilor noastre pentru a crea o integrare armonioasă și eficientă a copiilor refugiați în sistemul de învățământ românesc!