Pe 26 și 27 mai 2023, Centrul Joy Story din Cluj Napoca, împreună cu Asociația Autism Voice și în parteneriat cu ABA Masters, organizează Ediția a III- a Conferinței „Tulburări de Spectru Autist”.

Evenimentul are scopul de a informa specialiștii, cadrele didactice, studenții sau părinții în vederea utilizării tehnicilor analizei aplicate ale comportamentului (ABA) în tulburarea de spectru autist sau alte tulburări pervazive de dezvoltare, crearea unei comunități pentru persoanele implicate în acest context, dar și formarea de parteneriate între organizații interesate să ajute și să se implice în mod constant în acest domeniu.

În cadrul evenimentului vor participa lectori români din domeniul analizei comportamentale aplicate, acreditați internațional BACB (Board Analyst Certification Board), cât și psihologi sau medici psihiatri.

Ai o lucrare pe care vrei să o prezinți în cadrul Conferinței „Tulburări de Spectru Autist” ediția a III-a, de la Cluj Napoca? Așteptăm lucrările tale până pe data de 1 mai 2023 pe adresa de email centruljoystory@gmail.com .

Uite care sunt opțiunile:

  • Prezentare teoretică: studii care prezintă rezultate ale unei cercetări sau studii de caz; durata acestui tip de prezentare este de 30 minute;
  • Workshop: se vor demonstra practic activități de învățare; durata acestui tip de prezentare este de 45 minute;

Dacă ai întrebări, ne poți scrie pe centruljoystory@gmail.com.

În cadrul plății, evenimentul dispune de oferta Early Booking și de oferta standard astfel:

–  EARLY BOOKING  – 250 lei (valabil până la data de 31 Martie 2023)
– PREȚ ÎNTREG – 300 lei (valabil până la data de 23 Mai 2023)

Plățile pentru înscriere, sunt acceptate prin virament către Banca Transilvania, în contul RO63BTRLRONCRT0431112501 destinatar Asociația JoyStory.

Detaliile și înscrierile se fac aici: https://www.joystory.ro/event-tulburari-autist/