În perioada 16 – 31 mai părinții copiilor care fac terapie ABA beneficiază de 40% reducere la pachetul/ modulele individuale ABA Step by Step, protocoale ABA. (pentru pachet vei achita doar 1.500 de lei, iar pentru modulele individual doar 300 de lei/ modul).

Folosește codurile de reducere:

  • aba40 pentru achiziționarea modulelor sau
  • master40 pentru achiziționarea pachetului

Atunci când ești părinte, informațiile tehnice despre terapie sunt uneori dificil de înțeles. Iar când lucrezi cu cel mic, este greu să fii specialist pentru copilul tău, să treci de rolul de mamă sau de tată și să creezi obiective smart, apoi să le aplici sistematic, astfel încât să ai rezultate bune. Dar este important să începi să înveți pas cu pas, astfel încât să capeți încredere în modul în care îi predai copilului tău abilități noi, dar mai ales să poți verifica dacă felul în care obiectivele din planul de terapie al copilului sunt corect structurate și au continuitate.

Când vrei să verifici ceva sau atunci când vrei să planifici să-l înveți pe cel mic o abilitate, caută în modulele ABA Step by Step aria de interes, citește, urmărește cursurile înregistrate și demonstrațiile practice, apoi poți aplica mai ușor și cu mai multă încredere obiectivele pe care ți le-ai propus sau le poți discuta împreuna cu echipa ta de terapie!

Dacă ești părinte, intră pe https://abamasters.ro/categorie-cursuri/protocoale-aba/ alege modulul de care ai nevoie sau pachetul, introdu în câmpul special codul de reducere “ABA40” pentru achizitionarea modulelor sau master40 pentru achizitionarea pachetului, iar după confirmarea plății, vei avea acces la platforma de oriunde ai fi. Astfel pentru pachet vei achita doar 1.500 de lei, iar pentru modulele individual doar 300 de lei/ modul.

Codul de reducere este valabil în perioada 16 – 31 mai!

Ce include fiecare modul?

  • Protocoale: acestea descriu modul în care obiectivele terapeutice pot fi implementate de către terapeut sau părinte, propun pași și exemple de predare a abilităților specifice fiecărei arii.
  • Tutoriale video aduc descrieri și explicații ale protocoalelor.
  • Demonstrații practice și filmări care exemplifică modul de predare.
  • Fișe de colectare a datelor adaptate pentru fiecare arie în parte
  • Acces nelimitat la un sistem de monitorizare a progresului fiecărui copil în masterarea și generalizarea obiectivelor terapeutice

Este un curs online, care poate fi accesat oricând după achiziționare. Accesul la materialele de curs este oferit pe termen nelimitat.

Iar dacă ai întrebări sau cauți alte materiale suplimentare, suntem alături de tine!

Află mai multe despre Protocoalele ABA!